jeugd van 0 18 750

Van babyboekjes, eerste leesboeken tot de collectie Young adults, de bibliotheek groeit met je mee! Tot je 18e verjaardag is je abonnement gratis. Op elke leeftijd kan je bovendien meedoen aan activiteiten.

Weet je dat je tot je 18e verjaardag gratis lid bent van de bibliotheek?
Met een jeugdpas kan je het hele jaar door lekker lang en veel lenen, boeken, cd's en dvd's. Bovendien mag je boeken eindeloos verlengen. Ga je naar de middelbare school dan kan je ook lenen uit de hele collectie romans,Young Adults boeken en informatieve boeken. Wist je dat je ook e-books kan lenen? Of boeken voor je lijst ook kan luisteren met de Luisterbieb?

En er is meer te doen in de bieb!
Naast ál die mooie boeken die je bij ons kunt lenen, organiseren we namelijk ook allerlei activiteiten. Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met games maken, websites bouwen of apps ontwikkelen te maken heeft? Dan kun je je uitleven bij de CoderDojo. Spannende experimenten doe je tijdens het Proefje van de Maand. Ook organiseren we een reeks kindercolleges onder de naam KennisBende, met onderwerpen als sterrenkunde en sport & wetenschap. De allerkleinsten kunnen naar de Babybieb of het voorlezen. Kijk in onze agenda wat er voor jou is te doen.

De voordelen van je biebpasje
Veel van onze activiteiten zijn gratis, net zoals jouw lidmaatschap. En op de activiteiten die niet gratis zijn, krijg je als lid van de bieb korting. Bovendien kun je met je pas vanaf nu nog meer tegelijk, langer lenen en is verlengen in de meeste gevallen onbeperkt én gratis.

Lid worden?
Kom langs in een van onze vestigingen en we maken gelijk een bibliotheekpas voor je. Vergeet niet om een paspoort of ID mee te nemen.

Bekijk hier hoeveel en hoe lang je mag lenen