KennisMaker Hetty Aarts: Mijn spirituele zoektocht

KennisMaker Hetty Aarts: Mijn spirituele zoektocht

Van januari 28, 2018 14:00 tot januari 28, 2018 17:00 Zet in je agenda

Bibliotheek 's-Hertogenbosch Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Naar de kaartverkoop

KennisMaker Hetty Aarts:Verbonden na de Dood – Mijn spirituele reis

Minilezing gecombineerd met een mix van workshops 'Schrijven vanuit het Hart' en 'Numerologie'

We beleven allemaal onze eigen innerlijke reis. Steeds naar een volgend laagje. Als we dit hebben afgepeld en geheeld, reizen we verder naar het volgende stukje, een ander nieuw plekje in onszelf. Soms moeten we door diepe dalen gaan om vervolgens op de top van een berg aan te kunnen komen. Onze levenslessen tijdens de reis geven ons inzichten en laten ons groeien op ons eigen pad.

Hetty weet nog goed hoe het bij haarzelf begon en neemt je mee terug naar 1989. Na haar persoonlijk verhaal wil ze jou laten proeven van de Workshop: ‘Schrijven vanuit het hart.’ Zij laat je o.a. schrijven over jouw droom, alsof het al werkelijkheid is. En je maakt kennis met Numerologie volgens de leer van Pythagoras: de magie van de getallen. Jij gaat o.a. jouw eigen doelstelling en sociaal gedrag berekenen aan de hand van je geboortedatum, eventuele doopnamen en achternaam. Jij krijgt op papier mee, wat dit allemaal voor jou betekent. 

Kijk voor meer informatie over Hetty en haar werkzaamheden op www.hettyaarts.nl en op haar Facebookpagina. 

De activiteit is bedoeld voor ieder die bezig is met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling en geïnteresseerd is in spiritualiteit. Toegang is gratis, aanmelden via kaartverkoop.

 


2018-01-28 14:00:00
2018-01-28 17:00:00