Judith Visser te gast in BoekBinder

Judith Visser te gast in BoekBinder

Van november 29, 2017 20:00 tot november 29, 2017 22:00 Zet in je agenda

Bibliotheek 's-Hertogenbosch Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Naar de kaartverkoop

BoekBinder met Judith Visser over: Gelukkig zijn met autisme

Twee jaar geleden werd bij Judith Visser de diagnose Asperger vastgesteld. Vanuit haar persoonlijke ervaring laat zij zien hoe het is om Asperger te hebben. En over de over de lange, kronkelende weg die ze heeft afgelegd om een succesvolle carrière op te bouwen en een wereld te creëren waarin ze gelukkig kan zijn. 

Judith Visser maakt invoelbaar dat autisme niet simpelweg een afwijking of een ‘aangeboren foutje in de hersenen’ is, maar dat het de belevingswereld zo heftig inkleurt dat elke gebeurtenis zeer intens wordt ervaren. Een leven zonder filters. Hoe is het bijvoorbeeld om op driejarige leeftijd al perfect te kunnen lezen en schrijven, maar op je zesde pas met mensen te kunnen praten? Ze vertelt over de lange, kronkelende weg naar een succesvol en gelukkig leven en illustreert dit dit met levendige voorbeelden. Momenteel werkt ze aan deze  nieuwe roman Zondagskind, een autobiografische roman over opgroeien met autisme.

De avond is geschikt voor een ieder die er interesse in heeft: mensen die graag meer willen weten over autisme en dan vooral het persoonlijke verhaal erachter en dat kunnen hulpverleners zijn, docenten, partners van, ouders van, kinderen (!) van, enz. Het is niet aan leeftijd gebonden en er is ook altijd ruimte voor vragen. Misschien goed om te weten: Judiths wolfhond Yuriko komt mee als hulphond. 

Boekbinder arrangement i.s.m. Bistrotheek Puik

Wil je gebruik maken van het speciale BoekBinderarrangement i.s.m. Bistrotheek Puik (vanaf 18.30 uur) voorafgaand aan het bezoek in de BiEB, koop dan hier je combiticket


2017-11-29 20:00:00
2017-11-29 22:00:00