Literaire manifestatie

Van maart 16, 2018 20:00 tot maart 16, 2018 22:00 Zet in je agenda

Theater aan de Parade Parade 23, 5211 KL 's-Hertogenbosch, Nederland

Literaire Manifestatie

Griet Op de Beeck, Thomas Verbogt en Özcan Akyol zijn te gast tijdens De Literaire Manifestatie

De 22e editie van het groots opgezette boekenspektakel De Literaire Manifestatie vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 maart. Niemand minder dan Griet Op de Beeck, Özcan Akyol en Thomas Verbogt betreden het podium van het Theater aan de Parade. Onder leiding van presentator Pieter van der Wielen praten zij over hun werk en leven.

Radio- en tv-presentator Pieter van der Wielen, zelf onder andere bekend van de programma’s Nooit meer slapen, De kennis van nu en Labyrint, weet zich als gastheer verzekerd van een gevarieerd programma met dit drietal literatoren.

Griet Op de Beeck is de schrijfster van het Boekenweekgeschenk 2018 Gezien de feiten. We zijn dan ook bijzonder trots dat ze - midden in de Boekenweek - te gast is tijdens de Literaire Manifestatie. Op de Beeck is bekend van haar boeken Vele hemels boven de zevende, Kom hier dat ik u kus en Gij nu.

Özcan Akyol is schrijver, columnist en opiniemaker. Hij is een graag geziene gast bij actualiteitenprogramma’s als De Wereld Draait Door en Pauw. Hij schreef de bestsellers Eus (een semi-autobiografische roman) en Turis.

Thomas Verbogt debuteerde in 1981 met de verhalenbundel De feestavond. Sindsdien schreef hij vele romans, verhalenbundels, columns, cabaretteksten en toneelstukken. Een omvangrijk oeuvre waar Als de winter voorbij is en Hoe alles moest beginnen de meest recente romans zijn.

Kaartverkoop via Theater aan de Parade

De Literaire Manifestatie wordt georganiseerd door stichting De Brabantse Lezer (m/v), een samenwerking van Boekhandel Adr. Heinen, Theater aan de Parade en Bibliotheek De Literaire Manifestatie wordt georganiseerd door stichting De Brabantse Lezer (m/v), een samenwerking van Boekhandel Adr. Heinen, Theater aan de Parade en Bibliotheek ’s-Hertogenbosch.

2018-03-16 20:00:00
2018-03-16 22:00:00