Leesgroep Makkelijk lezen

Van januari 11, 2018 10:00 tot januari 11, 2018 11:30 Zet in je agenda

Bibliotheek 's-Hertogenbosch Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Labels: Leeskring, Taalhuis

LEESGROEP MAKKELIJK LEZEN:
Voor iedereen die een stimulans wil om Nederlandstalige boeken te lezen

Wil je graag meer boeken lezen? Lijkt het je leuk om samen over boeken te praten? Lees je al in het Nederlands? En heb je een basis aan woordenschat? Kom dan naar de Leesgroep ‘Makkelijk Lezen’.

Wat?
In een kleine groep en met hulp van vrijwilligers lees je boeken op A 2 niveau. Zo leer je nieuwewoorden en ontwikkel je gevoel voor taal. We praten over of je het boek met plezier hebt gelezen en wat jouw mening is over het boek.We lezen verschillende boeken, bijvoorbeeld thrillers, romans, reisverhalen of gedichten.Je oefent lezen, luisteren, nadenken en spreken in de groep. Bijvoorbeeld: raden waar het boek over gaat, vragen stellen en beantwoorden over de personages en het verhaal of een hoofdstuksamenvatten.Kom naar de Leesgroep en maak je wereld groter door de boeken die je leest en de mensen die jedaar spreekt.

Wanneer en waar?
Leesgroep Makkelijk Lezen is een gratis activiteit van het Taalhuis in de Bibliotheek. De leesgroep is elke donderdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur van 21 september t/m 21 december. StadsBiEB, Hinthamerstraat 72, 5211 MR ’s-Hertogenbosch. Informatie en aanmelding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Evenementen herhalingen

2018-01-11 10:00:00