De Schrijfwerkplaats

schrijfwerkplaats amateurs 229

 

Schrijf je graag korte verhalen of werk je aan een boek? Iedere maandag schrijven en schrappen we van 10:00 tot 17:00 uur.
We zitten in dezelfde ruimte en delen een tafelblad. Je schrijft zelfstandig en aan het eind van de middag mag je iets voordragen en kun je vragen stellen aan collega-schrijvers. Daarnaast word je een keer in de maand met uitzondering van de maanden juli en augustus, ondersteund door een professionele schrijfdocente die je helpt met je vraagstukken en je schrijfwerk.

Iedere maandag van 10.00 uur – 17.00 uur in De Bovenkamer van stadsBiEB Centrum (de duur van de middag varieert en is afhankelijk van de deelnemers)

Deelnemen?
Deelname is gratis en vrijwillig maar niet vrijblijvend. De schrijfwerkplaats heeft als doel om schrijvers een vaste plek te geven in Den Bosch. Een plek om elkaar te inspireren. De feedback die we elkaar geven, laat je anders en kritisch naar je eigen werk kijken. Zo kun je in open beslotenheid je stijl te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Wil je deelnemen? Mail voor meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP! Op dit moment is, wegens (te) grote belangstelling, aanmelden tijdelijk niet mogelijk.

De bibliotheek faciliteert de schrijfwerkplaats.
Daar staat een kleine prestatie tegenover. We vragen aan jou om zo nu en dan naar buiten te treden met jouw werk, een blog of column te schrijven voor bijvoorbeeld een van onze activiteiten of in het kader van een thema.

De Schrijfwerkplaats in het Stadsblad van 21 juni 2017

Lees hier het verhaal 'Lente' van Ria Smit

Benieuwd naar de ervaring van deelnemers? Lees het in: Meer dan de som der delen