WimBoekToe - Literaire Talkshow met gastheer Wim Daniëls

WimBoekToe - Literaire Talkshow met gastheer Wim Daniëls

Van november 09, 2017 20:00 tot november 09, 2017 22:00 Zet in je agenda

De Muzerije Hinthamerstraat 74, 5211 MR 's-Hertogenbosch, Nederland

Naar de kaartverkoop

9nov wimboektoe 2x3WimBoekToe - Literaire Talkshow met gastheer Wim Daniëls

De derde editie van het nieuwe sprankelende boekenprogramma waarin gastheer, schrijver en columnist, Wim Daniëls bekende en minder bekende auteurs voorstelt aan het publiek. Een avond vol energie, humor en flair. De organisatie is in handen van de Bibliotheek, boekhandel Adr. Heinen en Muzerije.

Op het programma staan: Wanda Bommer, Alex Boogers en Franca Treur.

Inloop vanaf 19.30 uur. Entree € 12,50 (inclusief pauzedrankje). 

Over de gasten
‘In het huis waar ik opgroeide, leidden we een doodstil leven, op een doodstille plek niet ver van de zee.’ Er wordt hardop gezwegen in Franca Treur’s nieuwe roman Hoor nu mijn stem; in de Zeeuwse nette kamer heerst slechts Gods woord, wordt louter geluisterd naar ‘het ruisen van elkaars zenuwen’. 

Hoe anders was het bij Alex Boogers. Waar hij opgroeide was het zelden stil, in het verslag van zijn jeugd Alleen met de Goden klinken continu de rauwe verwijten van zijn moeder en het kabaal van de grote stad. 

Twee volstrekt verschillende, overweldigende coming-of-ageverhalen. Die verrassend samenkomen tijdens de derde WimBoekToe, onze literaire talkshow op 9 november. Treur en Boogers (wiens nieuwe roman Onder een hemel van sproeten vorige week uitkwam) zijn er te gast. Samen met Wanda Bommer van wie net Springbonen is verschenen, het navrante relaas van brokkelend broze familiebanden en verzwegen geheimen tijdens een droomvakantie. 

De drie zullen met spreekstalmeester Wim Daniëls praten over afkomst en achtergrond, geboortegronden en verre bestemmingen. Over vriendschap en vergelding, wraak en loyaliteit. Over het leven van de schrijver en de heisa rond de lancering van een nieuw boek. 

Het zal niet stil zijn bij WimBoekToe.Kom luisteren!


2017-11-09 20:00:00
2017-11-09 22:00:00