StandUpProf: Dr. Bas Raijmakers - Design Documentaries

StandUpProf: Dr. Bas Raijmakers - Design Documentaries

Van december 21, 2017 20:15 tot december 21, 2017 21:45 Zet in je agenda

StadsBiEB Centrum Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Naar de kaartverkoop

StandUpProf: het wetenschapscafé waar mens en wetenschap elkaar ontmoeten

Dr. Bas Raijmakers - Design documentaries|Talk en discussie.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Bas Raijmakers laat met zijn methode Design Documentaries zien hoe je mensen centraal zet in het designproces. Ontwerpers van bedrijven zoals Intel, HP,Southern Water, Nokia en T-mobile experimenteerden al met zijn methode.

Raijmakers is oprichter en creatief directeur van STBY in Londen en Amsterdam en lector Strategische Creativiteit aan Design Academy Eindhoven. Bovendien is hij mede-oprichter van het Reach Network for Global DesignResearch.. Hij heeft de methode van 'Design Documentaries' ontwikkeld waarbij beelden het verhaal vertellen van de opdrachtgevers en het design proces veel sneller en efficiënter wordt.

Over StandUpProf
De StandUpProf brengt mensen en wetenschap bij elkaar en wil zo mensen inspireren in hun dagelijks leven, studie en werk.. Waar zijn topwetenschappers anno nú mee bezig? Je kan het ze vanaf september zelf vragen in de Bibliotheek Den Bosch, dan starten we met het wetenschapscafé StandUpProf! 

Elke maand nodigen we onderzoekers uit: wetenschappers die vertellen over hún passie, de vragen én de antwoorden die ze zoeken. Ooit al eens hoogleraar het hemd van het lijf gevraagd? Vanzelfsprekend kan je vragen stellen, in gesprek gaan, kennis opdoen, opinie vormen, discussiëren met wetenschappers en bezoekers. Bij StandUpProf kan het.

Toegangskaart is inclusief consumptie


2017-12-21 20:15:00
2017-12-21 21:45:00