Leesgroep Oosterse Filosofie: informatiebijeenkomst Senia

Van januari 23, 2018 14:00 tot januari 23, 2018 15:30 Zet in je agenda

De Bovenkamer Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, Nederland

Labels: Filosofie, Leeskring

Belangstelling voor een leesgroep Oosterse Filosofie? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst van Senia.

Start themagroep Oosterse filosofie in Den Bosch

Gaat uw belangstelling uit naar Oosterse filosofie? Op dinsdag 23 januari is er een informatiebijeenkomst in de bibliotheek om een themagroep te starten. Initiatiefnemer is Stichting Senia, de landelijke organisatie die mensen bij elkaar brengt met eenzelfd einteresse, in dit geval ‘Oosterse filosofie’.

Senia vormt daartoe groepen van 6-8 personen die beginnen met het programma ‘Inleiding Oosterse Filosofie’. De deelnemers komen in de komende tijd vier keer bij elkaar, waarbij elke keer één boek besproken wordt. Deskundigen van Senia hebben alvast een selectie gemaakt, boeken over Chinese, Boeddhistische en Hindoeïstische filosofie. Bij elk boek zijn leeswijzers gemaaktmet discussievragen, zodat u de discussie kunt voorbereiden en echt met elkaar in gesprek kunt komen.

Waar en wanneer
De eerste themagroep Oosterse filosofie wordt opgericht in ’s-Hertogenbosch in de Stadsbieb van Bibliotheek, Hinthamerstraat 72, aanvang 14.00 uur. De kosten voor deelname aan de leesgroep bedragen € 26,50 (bij keuze van 4 leeswijzers) Nadere informatie is ook te verkrijgen bij Jan Jol via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De bijeenkomst is vrijblijvend, aanmelden is niet nodig. Bij voldoende interesse kan er direct een leesgroep opgestart worden. Ben je verhinderd maar heb je wel belangstelling? Stuur dan een e-mail naar Senia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over Oosterse filosofie bij Senia

2018-01-23 14:00:00