BabyBiEB

De babyBiEB - Speellezen voor ouder en baby

babybieb 2x2

De BiEB is er ook voor baby’s! Een gezellig moment voor jou en je baby vol met bruikbare tips, de mooiste babyboekjes en leuke activiteiten. Met een uitgebreide collectie babyboekjes, voorleestips en leuke activiteiten beleef je in de babyBiEB een fijn moment samen in de bibliotheek.

Wekelijks

Babybieb activiteiten worden georganiseerd in bibliotheken 's-Hertogenbosch, Rosmalen en Vught. We gaan in een rustig tempo aan de slag met allerlei materialen, liedjes en natuurlijk boekjes. Speellezen noemen we het ook wel. Een gezellig moment voor jou en je baby vol met bruikbare tips, de mooiste babyboekjes en leuke activiteiten.

Baby’s houden van boeken 

Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, zo blijkt uit onderzoek. En het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar je baby een leven lang plezier van heeft. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen.

Na afloop is er nog gelegenheid om te spelen en ervaringen uit te wisselen. Laat je verrassen en kom een keer gezellig meedoen, de toegang is vrij. De baybyBiEB is voor baby's van ca. 6 -14 maanden.

Babyboekjes

Voor jou en je baby hebben de jeugdBiEBs speciale babyboekjes te leen. Zowel voel- en knisperboekjes als prentenboeken. Kinderen kunnen een gratis biebpas krijgen.

Kijk in de agenda voor alle data