Cashless betalen in de bieb

Sinds kort kunt u niet meer contant betalen in de bibliotheek. Dit betekent meer veiligheid voor u en voor onze medewerkers. Via pin of iDeal kunt u ieder bedrag betalen, zonder extra kosten, of een tegoed op uw biebpas zetten.  

hier alleen pinnen 3x2Tegoed op bibliotheekpas plaatsen

Het is mogelijk om een tegoed op uw bibliotheekpas te zetten. Dit kan thuis door middel van iDEAL. In de bibliotheek kunt u dit doen via pinbetaling of met contant geld bij de betaalautomaat. Kosten die u in de bibliotheek maakt worden dan van het tegoed op uw bibliotheekpas afgeschreven.

Betalen via iDEAL

Ga naar onze homepage en log in bij ‘mijn bibliotheek’ met uw gebruikersnaam en wachtwoord. In ‘mijn menu’ klikt u op ‘details financiële posten’.
Vul het bedrag in dat u op de pas wilt zetten en klik vervolgens op ‘Betalen met iDEAL’. Selecteer uw bank en volg de stappen op het scherm. Betalen met iDEAL kan vanaf € 5,00.

Geen lid van de bibliotheek?

Bent u geen lid van de bibliotheek, maar maakt u wel gebruik van onze internetdiensten of print- en kopieerfaciliteiten? U kunt dan d.m.v. pinbetaling of muntgeld een tegoedbon kopen bij de betaalautomaat in de bibliotheek.

Horeca en activiteiten

Cashless betalen geldt ook voor entreekaarten en horeca tijdens activiteiten. Bon Appetit in Stadsbieb Centrum accepteert wel contant geld.