Klik & Tik

Klik & Tik | Gebruik van computer en internet

Internet wordt steeds belangrijker in het dagelijks leven. Tweedehands koopjes, informatie van de overheid, belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, dat gaat bijna allemaal online. Maar wat als je dat moeilijk vindt? Samen met de gemeente, Seniorweb Rosmalen en Humanitas Computerhuis organiseren we cursussen om mensen te ondersteunen en zelfredzaam te maken.

De cursus Klik & Tik helpt u beter gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden van de computer. U leert bijvoorbeeld websites te bekijken, e-mails te schrijven en hoe u bestanden kunt 'downloaden'.

Klik & Tik ... De basis

Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is 'Klik & Tik... De basis' iets voor u. De cursus is bedoeld voor iedereen die niet of nauwelijks met een computer heeft gewerkt. U leert in uw eigen tempo typen en u maakt kennis met mail en programma’s als Word. Met behulp van filmpjes ziet u hoe het werkt en daarna kunt u zelf oefenen.

Klik & Tik .. Het internet op

Bent u al bekend met de computer, maar wilt u met internet aan de slag? Dan kunt u de cursus 'Klik & Tik ... Het internet op' volgen. U leert in uw eigen tempo onder andere websites bekijken, zoeken met een zoekmachine, invullen van een online formulier, e-mailen en downloaden.

Waar?

In Bibliotheek Rosmalen: donderdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur
In Bibliotheek 's-Hertogenbosch: dinsdagmorgen van 10.00 - 12.00 uur
In Bibliotheek Vught: dinsdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur

Deelname is gratis. Beide Klik & Tik-cursussen duren ongeveer 6 tot 7 weken, afhankelijk van uw eigen tempo.

Meer informatie en deelnemen?

Bel naar 073 - 6802900 (Ton van Bijnen) of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar e.helmich@bibliotheekdenbosch.nl voor deelname in Vught

Introductiefilmpje