Women Inc - aanTafel

Women Inc - aanTafel

Van juni 20, 2018 10:00 tot juni 20, 2018 12:30 Zet in je agenda

Bibliotheek 's-Hertogenbosch Hinthamerstraat 72, 5211 MR 's-Hertogenbosch, The Netherlands

Nieuwe energie, inspiratie en ideeën voor vrouwen onder elkaar? Schuif aanTafel! 

Op woensdag 17 januari om 10 uur vindt er een Netwerkochtend van WOMEN Inc. plaats. Heb jij zin in een inspirerende ochtend met andere vrouwen uit jouw regio en wil jij kennismaken met aanTafel? Schrijf je dan in voor deze gezellige ochtend vol energie, ideeën en interessante brainstorms. 

Vanaf woensdag 17 januari worden er in de bibliotheek maandelijks tafelgesprekken georganiseerd, speciaal voor vrouwen. WOMEN Inc. merkt namelijk dat vrouwen heel goed zijn in het helpen en versterken van andere vrouwen, maar dat ze soms vergeten om ook aan zichzélf te denken.

Herken jij dit bij jezelf en wil jij daar verandering in brengen? Schuif dan aan voor een aanTafel-gesprek. Aan de hand van speciaal ontwikkelde gespreksmethodieken ga je in gesprek met andere vrouwen om jezelf en elkaar te motiveren en om kansen te zien én te grijpen.

Gespreksmethodiek ‘aanTafel’
Om een volgende stap te kunnen zetten heb je drie dingen nodig: een concreet en helder doel, genoeg lef om de stap te durven nemen en het juiste netwerk dat je hierbij helpt. Dát is waar aanTafel van WOMEN Inc. over gaat. Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk, de ander wil gezonder leven en weer een ander wil graag wat meer tijd voor zichzelf. Niets is gek, alles is mogelijk.

De komende aanTafel gesprekken op de woensdagochtend: 17 januari, 21 februari, 21 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni.Wil jij meedoen? Schrijf je dan in via de website: www.womeninc.nl/agenda. Hier vind je ook meer informatie over de verschillende gespreksvormen Doel, Lef en Netwerk.

WOMEN Inc. en aanTafel
WOMEN Inc. is het agenderende netwerk dat al meer dan 10 jaar de kansen van alle vrouwen vergroot. Met aanTafel heeft WOMEN Inc. een laagdrempelige gespreksmethodiek ontwikkeld die vrouwen aan elkaar verbindt en ervoor zorgt dat je jezelf en elkaar kunt versterken. Meer weten over WOMEN Inc.? Kijk dan op www.womeninc.nl


2018-06-20 10:00:00
2018-06-20 12:30:00