Susan Brinkmann: Tekenen met kleurpotloden=UITVERKOCHT

Van april 16, 2018 10:30 tot april 16, 2018 12:00 Zet in je agenda

Bibliotheek Sint-Michielsgestel Torenstraat 6, 5271 GA Sint-Michielsgestel, Nederland

Naar de kaartverkoop

Susan Brinkmann: Tekenen met kleurpotloden

16apr susan brinkman 2x3bOp veler verzoek komt Susan Brinkmann haar lezing over tekenen met kleurpotloden nog eens geven, nadat ze afgelopen december in BibliotheekRosmalen was. Nu in de Bieb van Sint-Michielsgestel, waar ook 14 originele tekeningen van haar te zien zullen zijn, van 7 april tot begin mei.

Susan vertelt over een stukje historie, verschillende soorten materialen en ze laat voorbeelden van technieken zien. Ook licht ze haar eigen werk en dat van internationale kleurpotloodkunstenaars toe.

Veel mensen denken bij kleurpotlood aan kindertekeningen, maar het is een materiaal waar je verrassend veel mee kunt doen. Daarnaast is het relatief goedkoop, en makkelijk mee te nemen.Laat je dus inspireren en kom kennis maken met Susan en haar potloden. Misschien houd je er een nieuwe hobby aan over!

Gratis toegangskaarten verkrijgbaar via de kaartverkoop

Expositie: fotorealistische potloodtekeningen van Susan Brinkmann

Susan Brinkmann (Southampton, 1963) tekende als jong meisje al portretten van de mensen en dieren om haar heen. Na haar studie aan de Academie voor Beeldende Vorming te Tilburg gaf ze les aan scholen voortgezet onderwijs, in het beroepsonderwijs en tijdens cursussen en workshops. Exposities volgden zowel op meerdere locaties in Nederland, Belgie, in Londen en op het Griekse eiland Santorini.

Intussen is Susan internationaal bekend om haar zeer realistische portrettekeningen die ze maakt met kleurpotloden en grafiet, en wordt haar werk vaak gepubliceerd in tijdschriften en boeken. O.a. door Caran D’Ache, één van de bekendste kleurpotloodmerken ter wereld.

Te zien in Bibliotheek Sint-Michielsgestel, toegang vrij via openingsuren.

Bekijk haar werk  Art by Susan Brinkmann www.facebook.com/SusanBrinkmannArt  en op www.susanbrinkmann.nl.

2018-04-16 10:30:00
2018-04-16 12:00:00