KennisMakers Andrea Luijten en Harry Vos: ‘De helende kracht van je emoties’

KennisMakers Andrea Luijten en Harry Vos: ‘De helende kracht van je emoties’

Van juni 24, 2018 14:00 tot juni 24, 2018 15:30 Zet in je agenda

Bibliotheek Vught Heuvel 2, 5261 EE Vught, Nederland

Labels: KennisMakers

Naar de kaartverkoop

Lezing Andrea Luijten en Harry Vos: ‘De helende kracht van je emoties’

Waarom helpt lang en goed nadenken vaak niet bij het oplossen van problemen? Wat maakt dat je soms veel heftiger reageert dan je zou verwachten? Wij worden voor het grootste gedeelte bepaald door ons onderbewuste.

In hun boek ‘De helende kracht van je emoties, Angst de baas en grip op je stress’ geven hypno-psychotherapeut Andrea Luijten en opleider/coach Harry Vos je de handvatten voor daadwerkelijke persoonlijke ontwikkeling. Ze leren je problemen zelf bij de oorzaak aanpakken, namelijk in het onderbewuste, zodat je vanuit je vrije wil keuzes kunt maken en richting geven aan je leven.

Op zondag 24 juni geven Andrea en Harry een lezing over hun inspiratie- en doeboek en zienswijzen. Toegang is gratis, aanmelden via de kaartverkoop

24jun HarryAndreaboek 4x3Over Andrea en Harry

Andrea Luijten (1960) werkt als hypno-psychotherapeut, NLP-trainer en coach. Ze houdt ervan haar eigen pad te volgen. Ook in figuurlijke zin. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in persoonlijke groei, steeds op een manier die past bij haar eigen wijsheid. 
Harry Vos (1957) heeft ruim 30 jaar professionele ervaring als onder andere opleider, manager en coach en is co-auteur van het boek Briljant samenwerken. Sinds 2010 werkt hij vanuit Avila coaching aan welzijnsbevordering en vitaliteit. Sleutelwoorden daarbij zijn aandacht, bewustwording, persoonlijke groei, communicatie en relaties.

Avila coaching

 


2018-06-24 14:00:00
2018-06-24 15:30:00