Help

help inloggenHoe log ik in?
Het inloggen in jouw persoonlijke bibliotheekomgeving Mijn Bibliotheek doe je eenmalig met jouw biebpasnummer (begint met 273 of 26637) als gebruikersnaam. Bij het inschrijven ontvang je een bonnetje met een eenmalig wachtwoord. Na het inloggen word je gevraagd om een nieuw (veiliger) wachtwoord aan te maken. Ook kun je ervoor kiezen om i.p.v. jouw pasnummer een eigen gebruikersnaam te gaan gebruiken.

LET OP! Als je meer dan 3x fout inlogt, dan wordt uit veiligheidsoverwegingen jouw account geblokkeerd en kun je de rest van die dag niet meer inloggen.


Waar vind ik Mijn bibliotheek?
Je logt in in Mijn bibliotheek rechtsbovenin deze website, door jouw gebruikersnaam/biebpasnummer en wachtwoord in te vullen en dan op de knop 'Inloggen' te klikken. Nadat je bent ingelogd, verschijnt er in de balk rechts een nieuw blok met de naam ’Mijn bibliotheek’ met daaronder een aantal keuzemogelijkheden.

Wachtwoord vergeten? 

Klik naast het pijltje op 'wachtwoord vergeten', vul jouw e-mailadres in. Klik vervolgens op Opvragen om een nieuw wachtwoord per e-mail toegestuurd te krijgen. Wanneer je nog geen mail adres hebt opgegeven of er om een andere reden niet uitkomt, neem dan contact op met onze Klantenservice via 073-680 29 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.