Help

help inloggenHoe log ik in?
Het inloggen in uw persoonlijke bibliotheekomgeving Mijn Bibliotheek doet u eenmalig met uw biebpasnummer (begint met 273) als gebruikersnaam en uw geboorteDAG en geboorteMAAND als wachtwoord (bijvoorbeeld 2904 als u op 29 april geboren bent). Na het inloggen wordt u gevraagd om een nieuw (veiliger) wachtwoord aan te maken. Ook kunt u ervoor kiezen om i.p.v. uw pasnummer een eigen gebruikersnaam te gaan gebruiken.

LET OP! Als u meer dan 3x fout inlogt, dan wordt uit veiligheidsoverwegingen uw account geblokkeerd en kunt u de rest van die dag niet meer inloggen.

Op sommige plekken wordt gesproken over mijn 'pincode'. Wat is mijn 'pincode'?
Pincode is een tijdelijk wachtwoord. Dit is uw geboorteDAG en geboorteMAAND (bijvoorbeeld 2904 als u op 29 april geboren bent) Deze pincode moet u de eerste keer gebruiken om in te loggen, daarna moet u een eigen wachtwoord aanmaken.

Waar vind ik Mijn bibliotheek?
U logt in in Mijn bibliotheek rechtsbovenin deze website, door uw gebruikersnaam/biebpasnummer en wachtwoord in te vullen en dan op de knop 'Inloggen' te klikken. Nadat u bent ingelogd, verschijnt er in de balk rechts een nieuw blok met de naam ’Mijn bibliotheek’ met daaronder een aantal keuzemogelijkheden.