Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel en Berlicum

berlicum 8x2

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Vanaf 26 juni kan je gebruik maken van je eigen vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waar bibliotheek Boxtel deel van uitmaakt. Met je abonnement kan je in alle vestigingen lenen en activiteiten met korting bezoeken. We wensen je veel plezier!

Aanwinsten

Openingstijden Sint-Michielsgestel

adres 4x1

Adres: Torenstraat 6 | 5271 GA Sint-Michielsgestel

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag van 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur
Zondag gesloten
Maandag - vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

Openingstijden Berlicum

adres berlicum 4x1

Adres: Kerkwijk 61 (Den Durpsherd) | 5258 KB Berlicum

Maandag t/m vrijdag van 14.00 - 18.00 uur
Woensdag van 13.00 - 18.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 13.00 uur
Zondag gesloten
Tijdens openingsuren van Den Durpsherd kunt u gebruik maken van de zelfservice.

]HIER] kan je lid worden

lezen in het gras 4x1

Weet je dat je al lid kunt zijn voor nog geen 2 euro per maand? Jeugd en jongeren tot 18 jaar lenen zelfs gratis. Met een abonnement kan je een heel jaar lang gebruik maken van onze collectie, e-books lenen en met korting naar onze activiteiten. Kies het abonnement dat het beste bij jou past: ONTDEK, VERDIEP of BELEEF. Lid worden

Nieuwsbrief Sint-Michielsgestel en Berlicum

header nieuwsbrief 4x1

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten in bibliotheken Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel & Berlicum, Den Bosch en Rosmalen? Meld u dan aan voor de gezamenlijke nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief bibliotheek

Peter Winkens exposeert

expo peter winkens

T/m december 2017 exposeert Peter Winkens in Bibliotheek Sint-Michielsgestel.De interpretaties van Peter hebben vaak te maken met ‘het verhullen van de kern’: ‘iets is niet wat je ziet, maar wat jij denkt dat het is’. Thema’s als natuur, jaargetijden, zee en personen zie je in zijn werk terug.

Trunki's voor peuters en kleuters

trunki 290

De Trunki is een vrolijke voorleeskoffer, passend bij de belevingswereld van kleuters en peuters. Er zijn trunki over allerlei onderwerpen, van 'Ik wil niet' tot 'Piraten'.
Wil je er een lenen? Lees meer over de Trunki