Welkom bij Bibliotheek Sint-Michielsgestel en Berlicum

berlicum 8x2

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Bibliotheekbezoekers kunnen gebruik maken van de eigen vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waar bibliotheken Sint-Michielsgestel en Berlicum sinds de zomer vorig jaar deel van uitmaken. Met je abonnement kan je in alle vestigingen lenen en activiteiten met korting bezoeken. We wensen je veel plezier!

Aanwinsten

VerhaalTijd: kom je ook luisteren?

Verhaaltijd 290

Ontmoeten en verhalen delen: heb je zin in een gezellig uurtje? Kom dan langs op de eerste vrijdag van de maand. In de bibliotheek kan je om 11 uur onder het genot van een kopje koffie luisteren naar een mooi verhaal. Agenda

Urbex: foto-expositie van Manja van der Heijden

expo manja vd heijden

Manja fotografeert verlaten gebouwen en terreinen in Europa. Haar favoriete foto's kan je heel februari bekijken. Op vrijdag 15 febr. 15.00 - 17.00 en zaterdag 23 febr. 10.30 - 13.00 is ze aanwezig om de expositie toe te lichten.

Kom je voorlezen aan Claartje?

claartje voorleeshond 290

Vind jij (hardop) lezen moeilijk ? Kom dan voorlezen aan hulphond Claartje. Zij vindt het erg fijn om door jou voorgelezen te worden. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Agenda | aanmelden jeugd@bibliotheekdenbosch.nl