Welkom bij Bibliotheek Vught

Het schiet al goed op 4x3

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Bibliotheekbezoekers kunnen gebruik maken van de eigen vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waar bibliotheek Vught sinds de zomer van 2017 deel van uitmaakt. Met je abonnement kan je in alle vestigingen lenen en activiteiten met korting bezoeken. We wensen je veel plezier!

Sinds begin april heeft Bibliotheek Vught een nieuw onderkomen, in de DePetrus. Meer over DePetrus

 

Aanwinsten

Openingstijden Vught

openingstijden 4x1

Bibliotheek Vught | Heuvel 2 | 5261 EE VUGHT
Tel 073 - 6802950

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur (zelfservice tot 14.00 uur)
Zaterdag van 10:00 tot 17.00 uur
Zondag van 12:00 tot 17:00 uur

]HIER[ ben je lid

lezen in het gras 4x1

Weet je dat je al lid bent voor nog geen 2 euro per maand? Jeugd en jongeren tot 18 jaar lenen zelfs gratis. Met een abonnement kun je een heel jaar lang gebruik maken van onze collectie, e-books lenen en met korting naar onze activiteiten. Kies het abonnement dat het beste bij jou past: ONTDEK, VERDIEP of BELEEF. 

Lid worden

Spannende Boeken Weken

336x280

Je vakantie begint met boeken!  Van 6 - 24 juni staan De Spannende Boeken Weken daarom  in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning. Je haalt ze in de bibliotheek.

Murat Isik: Lees & ontmoet

isik 290

Winnaar van de Libris Literatuurprijs 2018: Murat Isik. Gebaseerd op zijn eigen jeugd, schreef hij een prachtige roman over een Turkse jongen die opgroeit in de Bijlmer. Isik komt op 30 november in DePetrus  Boek reserveren

Leer de taal van je vakantieland

Breng jij de zomervakantie door in Portugal, Duitsland of China? Korte of uitgebreide taalcursussen voor je favoriete vakantieland vind je bij de online cursussen van de bibliotheek

Twitter