Welkom bij Bibliotheek Vught

vught info 8x2

Bibliotheek 's-Hertogenbosch e.o. verwelkomt de bibliotheekgebruikers van Boxtel, Vught, Sint-Michielsgestel en Berlicum.

Bibliotheekbezoekers van Vught kunnen sinds vorig jaar gebruik maken van de eigen vertrouwde bibliotheek én van de diensten van Bibliotheek 's-Hertogenbosch waar bibliotheek Vught deel van uitmaakt. Met je abonnement kan je in alle vestigingen lenen en activiteiten met korting bezoeken. We wensen je veel plezier!

Aanwinsten

Openingstijden Vught

vught lezing 4x1

Bibliotheek Vught | Dorpsstraat 28 | 5261 CK VUGHT

Maandag t/m donderdag van 10.00 - 18.00 uur 
Vrijdag van 10.00 - 20.00 uur
Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur
Zondag gesloten
Maandag - vrijdag: zelfservice tot 14.00 uur

]HIER] kan je lid worden

lezen in het gras 4x1

Weet je dat je al lid kunt zijn voor nog geen 2 euro per maand? Jeugd en jongeren tot 18 jaar lenen zelfs gratis. Met een abonnement kan je een heel jaar lang gebruik maken van onze collectie, e-books lenen en met korting naar onze activiteiten. Kies het abonnement dat het beste bij jou past: ONTDEK, VERDIEP of BELEEF. 
Lid worden

Hulp bij Belastingaangifte

belastingspreekuren 2018

Hulp nodig bij belastingaangifte? In de bibliotheek helpen maatschappelijke dienstverleners je bij het invullen van je belastingaangifte. Aanmelden via aanmelden@bibliotheekdenbosch.nl o.v.v. Vught. Zorg wel voor een werkzame DigiD.

Fascinerende wereld van Moeliker

11mrt kees moeliker mus290

In ‘De kloten van de mus’ deelt bioloog Kees Moeliker zijn fascinatie voor het ongewone en onwaarschijnlijke in de dierenwereld; perronspreeuwen die treinen laten vertrekken of strandlopers op straat. Onze gast op 11 maart

Taalpunt in Boxtel en Vught

taalpunt vught en boxtel 290

Het Taalpunt is er voor iedereen die (beter) Nederlands wil leren en oefenen. Het Taalpunt is vrij en gratis toegankelijk tijdens openingstijden! Medewerkers helpen u graag op werkdagen tussen 14.00 en 18.00 uur.

Twitter