Ik wil lid worden

jeugd van 0 18 750

Van babyboekjes, eerste leesboeken tot de collectie Young adults, de bibliotheek groeit met je mee! Tot je 18e verjaardag is je abonnement gratis. Op elke leeftijd kan je meedoen aan activiteiten, van Babybieb tot Coderdojo, een schrijver ontmoeten en meer.

Weet je dat je tot je 18e verjaardag gratis lid bent van de bibliotheek? 
Je hebt waarschijnlijk al een schoolbiebpasje. Bij ons krijg je er nog een pasje bij waarmee je ook in de jeugdbiebs kan lenen. Kom snel een keer langs met je vader of moeder en vergeet niet om je paspoort mee te nemen. Ga je naar de middelbare school dan kan je bovendien lenen uit de hele collectie romans,Young Adults boeken en informatieve boeken.

En er is meer te doen in de bieb! 
Naast ál die mooie boeken die je bij ons kunt lenen, organiseren we namelijk ook superleuke activiteiten. 
Gaat je hart sneller kloppen van alles wat met games maken, websites bouwen of apps ontwikkelen te maken heeft? Dan kun je je uitleven bij de CoderDojo. Spannende experimenten doe je tijdens het Proefje van de Maand. Ook organiseren we een reeks kindercolleges onder de naam KennisBende, met onderwerpen als sterrenkunde en sport & wetenschap. 

De voordelen van je biebpasje 
Veel van onze activiteiten zijn gratis, net zoals jouw lidmaatschap. En op de activiteiten die niet gratis zijn, krijg je als lid van de bieb korting. Bovendien kun je met je pas vanaf nu nog meer tegelijk, langer lenen en is verlengen in de meeste gevallen onbeperkt én gratis. Wist je dat je ook e-books kan lenen? 

Inschrijven?
Je kan je inschrijven bij een van de bibliotheken, dan krijg je gelijk een pasje en kan je meteen boeken lenen. Je kan je ook online inschrijven, dan haal het pasje later op in de bibliotheek. Belangrijk: vergeet niet om je vader of moeder om toestemming te vragen! Neem ook een paspoort of ID kaart mee.

Schrijf je hier online in

Bekijk hier hoeveel en hoe lang je mag lenen