De Verhalencoach

Op zoek naar nieuwe inspiratie? Alles al gelezen of kun je je juist niet kiezen? Ga dan eens praten met de Verhalencoach.

ik verras je

Wat doet een Verhalencoach
"Ik ga met je in gesprek om uit te vinden waar je voorkeuren liggen op het gebied van boeken, films. Daarna maak ik een persoonlijk advies voor jou. In dat advies staan titels van boeken die op basis van jouw voorkeuren interessant en inspirerend voor je kunnen zijn. Natuurlijk licht ik toe waarom ik juist die titels gekozen heb." In de Bossche bibliotheek werken vier Verhalencoaches met wie je een afspraak kunt maken.

We leven in een tijd van informatieovervloed
Er verschijnen doorlopend veel nieuwe boeken. De kasten van bibliotheken en boekwinkels puilen uit. Selecteren uit dat enorme aanbod blijft lastig. Want wat past nu eigenlijk bij je voorkeuren, en wat vooral niet? De Verhalencoach kan adviseren. En verrast je: "Ik maak je attent op iets wat je nog niet kent. Een boek waar je anders misschien nooit bij zou stilstaan."

Veel gezien en gelezen?
Op zoek naar nieuwe inspiratie? De Verhalencoach reikt je passende boeken en films aan, die aansluiten bij jouw interesse. 

Afspraak maken
Wil je ook zo'n persoonlijk advies én ben je lid van de Bibliotheek 's-Hertogenbosch? De Verhalencoach is er voor iedereen. Man of vrouw, jong of oud. Maak een afspraak met de Verhalencoach door het formulier hieronder in te vullen!

Het gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Daarna krijg je een advies thuisgestuurd. Dat zijn geen voorspelbare lijstjes, die je ook op internet kunt vinden. Het gaat echt om verrassende, persoonlijke adviezen vanuit de eigen kennis en ervaring van de Verhalencoach.

De Verhalencoach is een initiatief van Bibliotheek 's-Hertogenbosch en is exclusief voor leden. 

 

Reacties van lezers

"Ik ga er zeker gebruik van maken. Ik heb er zin in!"

"Hartelijk dank voor je verhalenadvies! Ik ben heel blij dat ik op dit aanbod van de bibliotheek ben ingegaan. Ik heb er echt veel aan gehad en hoop op deze manier nog met veel plezier mooie boeken van de bibliotheek te lezen"

"Je advies bevalt me heel goed. Leuk om op deze manier nieuwe boeken aangereikt te krijgen. Een aantal boeken had ik al gelezen. Dat ligt wel voor de hand, maar je gaf me ook een aantal nieuwe voor mij nog onbekende schrijvers.. Ik had dat zelf niet gevonden"

"Geweldig bedankt, ik word er blij van"

verhalencoach 200

Lees ook: Het leukste wat me in jaren is overkomen

 

NIEUW: Verhalencoach, digitaal advies 

Ben je uitgelezen in een bepaalde genre of zoek je nieuwe inspiratie? Wil je wel eens iets anders lezen/ontdekken dan de boekentips van bijvoorbeeld LINDA, De Wereld Draait Door of NRC boeken?

Onze verhalencoaches weten raad! Vul het formulier  in en je ontvangt binnen 5 werkdagen een leesadvies met 2 a 3 titels.

Wil je een uitgebreider advies? Maak dan een afspraak bij een van onze verhalencoaches en ontvang een schriftelijk advies op maat. Dat kan via onderstaand formulier. 

Maak een afspraak met de Verhalencoach

Ik maak graag een afspraak met de Verhalencoach
Ongeldige invoer
Achternaam(*)
Ongeldige invoer
Voornamen(*)
Ongeldige invoer
Adres(*)
Ongeldige invoer
Postcode(*)
Ongeldige invoer
Woonplaats(*)
Ongeldige invoer
Geboortedatum(*) / /
Ongeldige invoer
E-mail
Ongeldige invoer
Telefoon
Ongeldige invoer
BiEBpas nummer(*)
Ongeldige invoer
Voorkeur voor dag en tijd
Ongeldige invoer
Opmerkingen
Ongeldige invoer
Verzenden