Doei!

Daar ga je dan.. op naar de middelbare!

Afscheid nemen van de basisschool betekent ook afscheid van de schoolBiEB. Maar gelukkig kan je nog steeds boeken lenen, alleen niet meer op school. Daarvoor kom je naar de bibliotheek.

Tot je 18e ben je gratis lid en kun je lekker lang lenen en genieten van de mooiste en leukste boeken in onze (e-book)collectie. Wist je dat er ook een speciale Young Adult collectie is? Boeken luisteren kan ook, dat doe je met de LuisterBiEB, zelfs als je straks voor je lijst gaat lezen.

Om te lenen in de bibliotheek heb je wel een ander pasje nodig, dat je ophaalt bij de bibliotheek. Als je slim bent neem je meteen boeken mee om in de vakantie te lezen ;-)

Dus doei schoolBiEB, hallo bibliotheek!

Ga je na de zomer naar het Sint Janslyceum, Jacob Roelandslyceum, Sancta Maria Mavo, Jeroen Bosch, Rodenborch of Pierson Collega? Dan krijg je een nieuwe biebpas van school waarmee je in alle vestigingen kunt lenen.