HoorWerk

 

HoorWerk - over podcasts, hoorspelen en radiodocumentaires 

Audiolovers introduceren op dinsdag 6 november hun favoriete podcasts, hoorspelen en radiodocumentaires. In een verduisterd Mariapaviljoen prikkelen deze verhalen je (on)geoefende oor en nemen je mee in de avontuurlijke, grappige of leerzame wereld van vertellingen zonder beeld.
 
Tijdens deze eerste editie van HoorWerk zijn Radio Brugwachter en Soundtreks te gast. Heb je als audiolover, -maker of – zoeker zelf ook ideeën of vragen? Laat van je horen op deze ontmoetingsavond.
 
Over Radio Brugwachter
Een nieuw makerscollectief gestart in het brugwachterhuisje op Sluis 0. Het is een netwerkorganisatie die lokaal actuele waterwijsheid boven water krijgt.
Ze reizen de komende 4 jaar met Radio Brugwachter naar 13 steden in Nederland en Vlaanderen. In alle steden werken ze vanuit  een leeg brugwachtershuisje met lokale jonge mensen die de gesprekken voeren. Nieuwsgierigheid naar persoonlijke water verhalen & de liefde voor de lege brugwachtershuisjes is wat hen bindt.
 
Over Soundtreks
Joost en Michiel, zijn samen Soundtreks | Weerthof & Pagee. Ze maken podcasts en radiodocumentaires, (GPS-) audiotours, audio-avonturen en luisterapps. Voor thuis of op locatie. En gaan net een stapje verder. Met open blik eropuit trekken of ergens induiken, en zo op betrokken wijze de meer ongeziene verhalen uit de echte wereld vertellen. Daar houden ze van. En deze verhalen vertellen ze met ruimtelijk en meeslepend geluid dat je helemaal laat opgaan in je omgeving, of je laat voelen alsof je ergens anders bent. Interactief, immersief, binauraal, zintuiglijk, locatiespecifiek en betrokken.
 
Deze editie van Hoorwerk is een initiatief van Bibliotheek Den Bosch i.s.m. Soundtreks en Mariapaviljoen.

HoorWerk | di 6 november | Mariapaviljoen (Burg. Loeffplein 70) | 20.00 – 22.00 uur | gratis | Meld je hier aan