Nieuwe manier inleveren

Zoals je wellicht al hebt gezien krijgt Stadsbieb Centrum momenteel een opknapbeurt. Na de hal is ook de inleverhoek vernieuwd en bovendien is er een nieuwe werkwijze voor het inleveren gekomen. Deze werkwijze wordt al toegepast in Vught, Boxtel, Berlicum en St. Michielsgestel. Na een succesvolle introductie van de nieuwe werkwijze eerder dit jaar in Bibliotheek Rosmalen gaan we ook in Stadsbieb Centrum hiermee werken. 

Wat verdwenen is zijn de kast met veelgelezen boeken en de reserveringskasten. Nieuw is de inleverkast. Boeken die teruggebracht worden kunnen na het inleveren door de leners in de inleverkast gezet worden. Hierdoor komen veelgelezen of bijzondere boeken direct beschikbaar voor andere lezers. Ook de reserveringen krijgen in deze kast een plek. De huidige inleverapparaten hebben plaatsgemaakt voor een meubel met twee pc's waar je de boeken die je inlevert kunt registreren. 

De eerste reacties van onze leners zijn positief. En medewerkers van de bibliotheek staan altijd voor je klaar om je wegwijs te maken.

nieuwe inleveren 7x5