Primeur: Expositie Eric Swart

Eric Swart exposeert

expo sep okt 1x2Eric Swart, geboren in Amsterdam, is een autodidact. In 1992 is hij begonnen met het tekenen van bekende gebouwen en cultuur-art over de hele wereld. Je moet hem vergelijken met iemand die met potlood tekent, lijntje voor lijntje, maar dan met de computer Het begon als een experiment, maar het werd al gauw een passie.

Na exposities gehad te hebben in de Grote Kerk in Amsterdam, Kopenhagen en Peking zijn er een aantal werken van zijn collectie tentoongesteld in de Ward Nasse Gallery in New York. Hier werd zijn werk zeer geprezen, vanwege de bijzondere uitstraling. Het is een reizende expositie en StadsBieb Rosmalen heeft de primeur!

Te zien in Bibliotheek Rosmalen tot eind oktober tijdens openingsuren. De toegang is vrij.