Charlotte Dematons

 

Charlotte Dematons kennen we allemaal van haar schitterende illustraties, zoals o.a.De gele ballon, Nederland en Alleen op de wereld. Prachtige tekeningen vol details. Maar wist je dat ze ook fantastisch poppenkast kan spelen?

Met haar poppenkast komt Charlotte Dematons naar Bibliotheek Rosmalen en vertelt op geheel eigen wijze over Roodkapje! Na afloop krijg je een drankje en kun je boeken kopen en laten signeren.

Lijkt je dit leuk? Koop dan snel je kaartje

StadsBiEB Rosmalen | Kleine zaal P3 | 14.15 - 15.00 uur | €2,50 leden €5,00 niet leden | 4+

 

De sprookjes van Grimm

Charlotte Dematons maakte prachtige illustraties bij de sprookjes van Grimm, ze kreeg er een Zilveren Penseel voor: "Nooit eerder zagen we de sprookjes van Grimm zo rijk geïllustreerd. ...Humor, mysterie, angst en plezier, wreedheid en ware liefde, ze zijn er. Iedere bladzijde biedt nieuw kijkplezier van een constante kwaliteit. De uiterste aandacht die de illustratrice heeft voor al haar platen, groot of klein, als plaat of als verluchtiging bedoeld, kenmerkt deze uitgave. Het is een uniek project, door Dematons' zorg en talent gemaakt tot een ware klassieker, een rijk bezit voor iedere boekenliefhebber."