Zomer-leesclubs

Deze zomer kan je meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn. In een Zomer-leesclub lees je drie romans en je bespreekt ze aan de hand van leeswijzers met gespreksvragen. Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, is initiatiefnemer van dit culturele zomer-evenement.

Thema en titels
Het thema is dit jaar ‘Een reis door het leven’, en de drie boeken die de leesclubs gaan lezen zijn: Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend, de bestseller De acht bergen van Paolo Cognetti, en de boeiende roman De Heilige Rita van Tommy Wieringa.

Om een leesgroep te vormen zijn minimaal vier mensen nodig. Senia brengt mensen met elkaar in contact, waarna de afspraak voor de eerste boekbespreking gemaakt kan worden. De leesclub kan (in overleg) op bepaalde tijden van ruimte in de bibliotheek gebruik maken. De kosten voor deelname aan de zomerleesclub van Senia bedragen € 16,00 per persoon.

Als je interesse hebt, kan je je aanmelden bij Senia via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Senia brengt belangstellenden met elkaar in contact zodra er vier of meer aanmeldingen zijn.

Voor meer informatie zie ook www.senia.nl