Taalmaatje worden?

Taalmaatjes gezocht

Taalmaatjes van ContourdeTwern in Bibliotheek Boxtel heeft dringend nieuwe taalmaatjes nodig. Veel nieuwkomers willen graag de Nederlandse taal leren om goed te kunnen integreren. Taalmaatjes koppelt een deelnemer aan een vrijwilliger (taalmaatje). Samen met een deelnemer ga je wekelijks aan de slag. Je oefent met woorden, zinnen, verhaaltjes en het voeren van gesprekken. In Bibliotheek Boxtel is volop oefenmateriaal aanwezig en worden de taalmaatjes met raad en daad bijgestaan.

Heb je interesse of wil je een keer taalmaatjes aan de slag zien? Op woensdagmorgen tussen 10.00 en 11.30 uur ben je van harte welkom in Bibliotheek Boxtel.Neem voor meer informatie contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..