Spannende Boeken Weken

 

Van woensdag 6 t/m zondag 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2018 plaats. Dit jaar staan ze in het teken van vakantielezen: lekker ontspannen met een stapeltje spanning.

Je vakantie begint met boeken! Gemiddeld nemen we zo'n zes boeken mee op vakantie en veelal kiezen we dan voor thrillers. Daarom staat tijdens de Spannende Boeken Weken, van woensdag 6 t/m zondag 24 juni, de thriller als vakantieboek centraal. Het boek is onmisbaar voor een geslaagde vakantie. En die begint natuurlijk in de bibliotheek!

Speciaal voor de Spannende Boeken Weken 2018 heeft Boris Dittrich, oud D66 politicus en thrillerschrijver, een spannend boek genaamd Barst geschreven. Deze krijg je als geschenk bij een besteding van 12,50 aan Nederlandstalige Boeken.

Bij de start van de Spannende Boeken Weken (6 juni) worden de winnaars van de Gouden Strop en de Schaduwprijs bekendgemaakt. De Gouden Strop is de grootste prijs voor het beste oorspronkelijke Nederlandstalige boek. De Schaduwprijs is voor het beste oorspronkelijke Nederlandse thrillerdebuut.