Iktoon 2018

Iktoon
Vanaf vrijdag 1 juni 2018 is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien. In kunstencentra, ateliers en buurthuizen, maar ook thuis, op straat en in winkels. Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de iktoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars.

Open maand bij de Muzerije
Muzerije grijpt iktoon heel graag aan om een complete open maand te organiseren. De deuren staan altijd al open, maar van 1 tot en met 1 juli kun je bij nog veel meer activiteiten aansluiten dan je al van ons gewend bent. Kom naar een van de open lessen, workshops, expositites, uitvoeringen of demonstraties en laat je verrassen.

Ook veel huisgenoten en samenwerkingspartners van Muzerije laten zien wat ze allemaal doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Playful Arts Festival, een open les gitaarspelen of een demonstratie ikebana? Er is zoveel te ontdekken dat er voor elke passie zeker weten iets tussen zit. En bij veel activiteiten hoef je niet aan de zijlijn te blijven staan, maar mag je ook direct zelf meedoen en beleven!

Gratis app
Het programma altijd op zak hebben? Download dan nu gratis de 'Muzerije tijdens iktoon 2018' app! Beschikbaar voor Apple en Android. Lees meer