Veranderen kan je leren

Veranderen vraagt veel van ons en het is niet altijd makkelijk om het oude los te laten. Maar wist je veranderen ook een vaardigheid is die je kunt trainen? En doorzetten loont!  De cursus van de maand oktober 'Beter leren veranderen' nodigt je uit om zelf stappen te zetten zodat veranderen aangenaam wordt.

Deze 'cursus van de maand' krijg je cadeau naast de twee cursussen die je ieder jaar gratis kunt volgen uit het reguliere aanbod van de Online bibliotheek.

Je kunt cursussen volgen om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.

Volg de gratis online cursus van de bibliotheek