Cadeaubon

verberg-in-artikel

banner cadeaubon 8x2

Bibliotheek cadeaubon

De zomer is voorbij en de dagen worden korter. En we weten allemaal wat dat betekent… de gezelligste dagen van het jaar komen er aan! Lekker met je benen op de bank bij de kachel zitten met een warme kop chocolademelk. En natuurlijk een paar goede boeken. En die kun je vanaf maandag 19 november cadeau doen!

Geef 20 boeken cadeau voor de prijs van 1!

Met een cadeaubon van de Bibliotheek geef je een jaarabonnement cadeau. Ideaal om met Sinterklaas of kerst cadeau te geven. Of als verjaardagscadeautje natuurlijk. Je kunt kiezen uit drie verschillende bonnen:

• Cadeaubon Ontdek: € 22,50
  • Cadeaubon Verdiep: € 42,50
  • Cadeaubon Beleef: € 52,50

De cadeaubon is verkrijgbaar in alle vestigingen van Bibliotheek ’s-Hertogenbosch e.o.:

Bibliotheek ’s-Hertogenbosch | Bibliotheek Rosmalen | Bibliotheek Vught | Bibliotheek Boxtel | Bibliotheek Sint-Michielsgestel | Bibliotheek Berlicum

banner cadeaubon 2x2

Voorwaarden Bibliotheek cadeaubon

• De cadeaubon is enkel verkrijgbaar aan de balie in een van onze bibliotheekvestigingen
  • Het abonnement is geldig voor één jaar en eindigt automatisch.
  • De cadeaubon dient binnen een jaar geactiveerd te worden.
  • Inwisselen van de cadeaubon tegen geld is niet mogelijk.

Hier lees je meer over de verschillende abonnementen.