De Meander

Babel bibliotheek Sint-Michielsgestel verruilt het huidige pand aan de Torenstraat voor de Meander. Ontmoetingscentrum de Meander wordt - naast de bibliotheek - tevens bewoond door Bint welzijn, De Huif en Mijn Gemeente Dichtbij. Slechts 300 meter verderop, maar wel een nieuw onderkomen met grote voordelen.

Samenwerken
Want door samen te werken en activiteiten te organiseren met onze partners ontstaat er voor jou als lid en bezoeker een breder aanbod. De openingstijden worden uitgebreid zodat je op (bijna) elk moment langs kunt komen. Er wordt gestart met een Taalhuis voor laaggeletterden en je kunt lekker komen lunchen. De beleving voor bezoekers van de bibliotheek en de verblijfskwaliteit stijgen. Wij zien erg uit naar onze verhuizing, zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn.

Gesloten tijdens verhuizing
Om de verhuizing in goede banen te leiden is bibliotheek Sint-Michielsgestel van donderdag 30 mei t/m zondag 16 juni gesloten. Tijdens de verhuizing zijn we te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 073-6802900.

Lenen, inleveren en reserveren tijdens sluiting
Als je tijdens de sluiting boeken of andere materialen wilt lenen of inleveren, kun je daarvoor terecht in een van de andere vestigingen van Babel (Berlicum, Boxtel, Rosmalen, Vught of ‘s-Hertogenbosch). Online reserveren kan wel en de materialen kun je, als je een afhaalbericht hebt ontvangen, ophalen zodra de bibliotheek weer geopend is op maandag 17 juni.

Openingstijden
Van 17 juni t/m 1 september zijn de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. In deze periode is de Meander op zaterdag gesloten. Op 1 september 2019 zijn alle partners verhuisd naar de Meander en zijn we bereikbaar tijdens alle openingstijden van de Meander.

Klein feestje en officiële opening
Natuurlijk ben je na de verhuizing van harte welkom in onze nieuwe bibliotheek. Op maandag 17 juni vindt een kleine feestelijkheid plaats. Gewoon om te vieren dat we weer open zijn. Na de zomervakantie vindt een grote officiële opening plaats met alle partners die in de Meander gevestigd zijn.

Vanaf 17 juni 2019 is ons nieuwe adres:

Meanderplein 3 5271 GC Sint-Michielsgestel

We hopen je daar snel te ontmoeten, je bent van harte welkom!