Verhuisd

Kom je ook over de brug? Vanaf 17 juni zijn de deuren van bibliotheek Sint-Michielsgestel geopend op de nieuwe locatie in De Meander.

We hebben ons pand aan de Torenstraat verruild voor de Meander in het gemeentehuis. Ontmoetingscentrum de Meander wordt - naast de bibliotheek - tevens bewoond door Bint welzijn, De Huif en Mijn Gemeente Dichtbij. Voor de bibliotheek is het een verhuizing van amper 300 meter, maar wel een met grote voordelen.

Samenwerken
Want door samen te werken en activiteiten te organiseren met onze partners ontstaat er voor jou als lid en bezoeker een breder aanbod. De openingstijden worden uitgebreid zodat je op (bijna) elk moment langs kunt komen. Er wordt gestart met een Taalhuis voor laaggeletterden en je kunt lekker komen lunchen. De beleving voor bezoekers van de bibliotheek en de verblijfskwaliteit stijgen en wij kunnen je nog beter van dienst zijn.

Kom jij ook over de brug? Word nu lid
Je bent van harte welkom op onze nieuwe locatie, om te lezen en te lenen, je te laten voorlezen of een activiteit bij te wonen. Nog geen lid? Dan is het nu een goed moment: je bent al lid voor € 24 per jaar! Bekijk wat bij je past of kom bij ons langs, dan regelen we het.

Lid worden?

Openingstijden
Van 17 juni t/m 1 september zijn de openingstijden op maandag t/m vrijdag van 10.00 – 18.00 uur. In deze periode is de Meander op zaterdag gesloten. Op 1 september 2019 zijn alle partners verhuisd naar de Meander en zijn we bereikbaar tijdens alle openingstijden van de Meander.

Klein feestje en officiële opening
Natuurlijk ben je na de verhuizing van harte welkom in onze nieuwe bibliotheek. Op maandag 17 juni vindt een kleine feestelijkheid plaats. Gewoon om te vieren dat we weer open zijn. Na de zomervakantie vindt een grote officiële opening plaats met alle partners die in de Meander gevestigd zijn.

Vanaf 17 juni 2019 is ons nieuwe adres:

Meanderplein 3
5271 GC Sint-Michielsgestel

Let op: Vanwege. het afscheid van burgemeester Pommer is Bibliotheek Sint-Michielsgestel gesloten van woensdag 26 juni t/m vrijdag 28 juni 2019. Op 1 juli staan we weer voor je klaar.