Week van het Luisterboek

 

Van 6 t/m 12 mei organiseert Hebban de Week van het Luisterboek, met luisterboekcadeaus en een award

De luistercadeaus: Paul van Loon en Hilde Vandermeeren
In deze week krijg je twee nieuwe luister cadeau, voor volwassenen e vuurtoren en andere verhalen' van Hilde Vandermeeren en voor de jeugd een nieuw verhaal van Paul van Loon: 'Dolfje en Foeksia in het Weerwolvenbos'.

De Hebban Luisterboek-app
Deze cadeauboeken zijn tijdens de Week van het Luisterboek 2019 gratis te downloaden en te beluisteren via de Hebban Luisterboek-app. Heb jij deze app nog niet, dan kun je die hier gratis downloaden:

Download de app hier voor iOS (iPhone en iPad) 

Download de app hier voor Android

 

Luisterboek van de dag | Moederdag
Nog op zoek naar nieuwe luisterinspiratie? Tijdens de Week van het Luisterboek tippen we je iedere dag een recent verschenen luisterboek. Zoals de spannende thriller 'Moederdag', geschreven door Nele Neuhaus en voorgelezen door Hymke de Vries. 

Lees verder

 

Hebban Luisterboek Award
Voor de derde keer wordt de Hebban Luisterboek Award uitgereikt aan de beste voorlezers van luisterboeken. De Hebban Luisterboek Award is een (lezers)juryprijs voor de beste voorlezer. Er zijn twee categorieĆ«n: volwassenen en kinderen. Onder de genomineerden vind je veel bekende namen zoals Dieuwertje Blok, Kees Hulst, Inge Ipenburg, Ricky Koole, Frank Lammers, Rik van de Westelaken en Carly Wijs.

Auteurs Daphne Deckers, Johan Fretz, Guus Kuijer, Henk Spaan en Anna Woltz zijn genomineerd voor het voorlezen van de boeken die ze zelf schreven.

 Kijk hier wie er genomineerd zijnie er genomineerd zijn