Ontdek je schrijftalent

Ontdek je talent tijdens de Maand van het Schrijven

Ben je aanstormend schrijftalent, oude rot in het schrijfvak of zet je je eerste voorzichtige woorden op papier? In september haal je je schrijfhart op bij Babel! De Maand van het Schrijven staat zoals elk jaar weer bol van de workshops, presentaties en exposities voor iedereen die van schrijven houdt. Zo leer je tijdens een workshop je verhaal structureren, schrijf je misschien wel je eerste scenario voor een theatervoorstelling of geniet je van mooie verhalen van anderen.

Je kunt weer meedoen met schrijfworkshops over vrijheid, troost & verlies, songwriting of theaterteksten schrijven of een workshop Handlettering, er zijn diverse boekpresentaties en presentaties van de Schrijfwerkplaats. Geniet van literaire monumenten tijdens de Open Monumentendag. Speciaal voor jeugd van 10 - 14 jaar is er een workshop gedichten schrijven.

Bekijk hier het hele programma en schrijf je in | Verdiep je verder in de schrijfkunst met deze inspirerende boeken

Kijk hier voor nog meer schrijfinspiratie.