Opening Meander

Kom op 22 september naar het ontbijtfestival in Meander in Sint-Michielsgestel. De deuren staan open voor iedereen om een kijkje te nemen! Bibliotheek Sint-Michielsgestel, Bint Welzijn en alle clubs van De Huif zijn verhuisd en laten zien waarvoor je allemaal naar de Meander kunt komen.

Ontbijtfestival
Vanaf 10.00 tot 11.00 uur ben je welkom om aan te schuiven bij het ontbijt. Er staan lange tafels klaar om met heel Gestel samen te ontbijten. Het is gratis, maar meld je wel hier even aan! Daarna is er een heel programma in Meander. Je kunt genieten van o.a. muziek, theater en spel. Alle gebruikers laten zien wat er in Meander te zien en te proeven is! Laat je verrassen bij het eerste ontbijtfestival van Gestel!

Zondag 22 september | 10.00 – 14.00 uur | gratis