Peuterfestijn

Het Theater aan de Parade geeft 2x4 toegangskaarten cadeau voor de middagvoorstelling van het Peuterfestijn. Jij kan die winnen!

Oog in oog staan met jouw favoriete tv-held? Het is een droom voor elk kind! En heel soms kan zo’n lang gekoesterde wens zomaar uitkomen. Tijdens het Peuterfestijn op 22 april, tweede paasdag, waarbij het feest is in het hele theater, ontmoet je de ondernemende Dora, avontuurlijke Thomas de Trein en stoere Paw Patrol. Je ontmoet àl je helden!

Wat moet je doen?

Stuur een e-mail waarin je vertelt wie je graag wilt ontmoeten: Dora, Paw Patrol of Thomas Trein, en waarom. Vergeet niet om je naam en leeftijd erbij te zetten. Het mailtje kan je sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben jij de gelukkige winnaar dan krijg je bericht van het Theater.

Lees meer over het Peuterfestijn