Zomerklooien

Ook dit jaar kun jij weer komen zomerklooien. We hebben deze zomer twee speurtochten uitgezet door de bibliotheek.

De blauwe speurtocht (3+) heeft vragen over zomerse prentenboeken. De oranje speurtocht (7+) heeftt speciale QR codes waarmee je een fragment kan bekijken om het antwoord te vinden.

Kom samen met je vrienden, broertjes, zusjes, papa, mama of misschien wel je opa speuren! Of misschien ga je wel liever alleen op pad? Heb je alle vragen beantwoord dan krijg je van ons een echte BABEL tas** die je met textielstiften in de bibliotheek kan pimpen. Dat is nog eens handig, want daarin kunnen jouw vers geleende boeken mee naar huis óf op vakantie. (**zolang de voorraad strekt)

Bibliotheken Berlicum, Boxtel, sint-Michielsgestel, Rosmalen, Vught en Babel nr. 72, | 6 juli t/m 18 aug | 3 - 12 jr. | gratis