Meiden-boeken-nacht

Lekker in je pyjama kletsen over boeken met onder andere schrijfster Eva Burgers en andere boekenfans?

Heb jij zin om een nacht te komen logeren in het mooiste gebouw van de stad (de bibliotheek!), wil je graag nieuwe meiden leren kennen (9-12 jaar) en heb jij schrijfster Eva Burgers altijd al een keer in het echt willen ontmoeten? Bibliotheek Den Bosch organiseert samen met Isabel (13) & Isabelle (ook 13) een meiden-boeken-nacht.

De meiden-boeken-nacht wordt georganiseerd in het kader van het ‘ik ben geweldig’ project. Want iets geweldigs voor een ander doen is geweldig leuk. Iets groots of iets kleins. Wat het ook is, iemand anders houdt er een geweldig gevoel aan over. Isabel & Isabelle klopten daarom aan bij de bibliotheek met het idee om een meiden-boeken-nacht te organiseren voor een club meiden die elkaar nog niet kennen. Samen zijn we aan de slag gegaan om hier wat moois van te maken.

Deze nacht is van 12 op 13 januari, we starten om 19.00 uur met een workshop van schrijfster Eva Burgers en de volgende ochtend rond 11.00 uur is het feest afgelopen. Voor meiden van 9 -  12 jaar.

Koop nu je ticket voor deze unieke logeerpartij!