Kasteel Maurick nabouwen in Minecraft

Zo maak je kennis met cultureel erfgoed, namelijk Kasteel Maurick. In drie middagen gaan we aan de slag met Minecraft.

Eerst gaan we samen vanaf DePetrus op bezoek in het kasteel. Hier krijgen we een echte rondleiding van het Vughts Museum en een lekker glaasje ranja, dit duurt ongeveer 1 uur.

Daarna gaan we terug naar de Petrus. Ook in de Petrus is nog cultureel erfgoed te vinden van/over het kasteel. En we kijken vooruit op de Minecraft-bouwdagen die de weken erna volgen.

Want op de tweede en derde middag gaan we in de Petrus aan de slag met Minecraft en bouwen het kasteel na. Dit gebeurt onder begeleiding van Probiblio.Het resultaat krijgt een tijdelijke plek in de Petrus.

Doe jij mee? Geef je snel op, want vol = vol.

Bezoek Maurick: 6 februari: 15.00-17.00 uur | In de Petrus: Maurick nabouwen in Minecraft: 13 en 20 februari: 15.00-17.00 uur