Winnaars Kinderjury 2019

De winnaars van de Kinderjruy 2019 zijn: 

Dummie de mummie en de schat van Sohorro van Tosca Menten wint De Publieksprijs in de leeftijdscategorie 10 tot en met 12 jaar!

Ga mee op reis met de grappigste mummie ooit en zijn allerbeste vriend! In het spectaculaire tiende avontuur van Dummie de mummie gaan Dummie en Goos naar Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime schatkist. Maar Dummie wil liever een eigen schat... Spannend, hilarisch en ontroerend tegelijk. En weet je..? Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar het prachtige Jamaica. 

Leen dit boek

De Gorgels en het geheim van de gletsjer van Jochem Myjer wint De Publieksprijs in de leeftijdscategorie 6 tot en met 9 jaar! 

Melle en zijn familie logeren bij een oude vriend van papa, die bioloog is in de Alpen. Midden in de nacht wordt Melles zusje Limoni in paniek wakker. Waar is haar rugzak? En nog belangrijker, waar is haar eigen Gorgel, Belia? Dat is het begin van een bloedstollend avontuur waarin het spoor leidt naar de gletsjer die langzaam begint te smelten nu het warmer wordt. Melle, Bobba en Limoni maken kennis met murmeltieren, roofvogels, Berggorgels en Kotsbalgers. Ze worden geholpen door Katja, die alles weet over de gevaren van de bergen…

Dit boek wil ik lenen