Leesclubshop en service

leesclub boekenkring 4x3Samen boeken lezen en erover praten is boeiend en vaak biedt dit weer nieuwe inzichten. Een leesclub geeft je een mooie kans om je echt in een boek en de schrijver te verdiepen. 

Wij ondersteunen dat graag. Met activiteiten als de Verhalencoach en BoekProeverij, BoekBinder of een VIP-arrangement bij de Literaire Manifestatie.

Leesclubs in ’s-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Boxtel en Sint-Michielsgestel kunnen gebruik maken van de Leesclubshop voor het lenen van boeken. 

Hoe werkt de Leesclubshop

De Leesclubshop is online toegankelijk en werkt heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen, is een account aanvragen. Dat doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van de naamvan de  leesclub, adresgegevens van de contactpersoon en de vestiging waar de boeken opgehaald worden. Je krijgt dan inloggegevens toegestuurd waarmee je vervolgens kunt inloggen op de site van de Leesclubshop en de boeken kunt selecteren en reserveren voor de gewenste periode. Je ontvangt een e-mail als de boeken klaarliggen. De kosten voor deze service zijn € 3 per boek.

Bij de Leesclubshop vind je alle informatie die je nodig hebt om boeken te reserveren voor jouw leesclub. Je kunt gedurende het hele jaar op elk willekeurig tijdstip een collectie reserveren of vooruit plannen.

Naar de Leesclubshop | Handleiding voor de leesclubshop

Op zoek naar een leesclub óf heeft jouw leeskring ruimte voor nieuwe leden? Informeer dan bij de bibliotheek. 

Kan je nog wat tips gebruiken voor het organiseren van een leesclub? Bekijk dan eens deze brochure


Meer weten?

Caroline Boogaard
Tel. (073) 6802900
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.