Bieb aan huis

Cover Bieb aan huis folder 2016 2x3

 

BiEB aan huis
Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek gaan? Voor thuiswonende ouderen voor wie de afstand naar de bibliotheek te groot wordt en voor bewoners van zorginstellingen heeft de bibliotheek een speciale service: de Bieb aan huis.

Wat is het?
BiEB aan huis is er speciaal voor mensen die graag lezen maar niet meer zelfstandig naar de bibliotheek kunnen gaan. Na overleg met de bibliotheek worden boeken door een vaste vrijwilliger bij u thuis gebracht en ook weer opgehaald. U geeft zelf aan wat u graag wilt lezen.De keus is groot: u kunt literaire romans, familieromans, detectives & thrillers lenen, ook in grote druk of als gesproken boek. En er zijn kijk- en hobbyboeken te leen. We regelen de service vanuit de voor u dichtstbijzijnde bibliotheekvestiging.

Wat kost het?
Om gebruik te maken van deze service wordt u lid van Bibliotheek 's-Hertogenbosch en betaalt u het tarief van een BELEEF abonnement, zonder verdere bijkomende kosten. Aan Bieb aan huis zijn geen extra kosten verbonden.

Contact
Wilt u meer weten, aanmelden, of een folder thuis ontvangen? Laat het ons dan weten en we gaan het voor u regelen. 
Neem dan contact op met: mw. C. Boogaard, tel. 6802900 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We helpen u graag!

 

Lid bij Vivent of IVT Thuiszorg?
Heeft u een Viventpas of een Voordeelpas van IVT Thuiszorg en wilt u gebruik maken van de Bieb-aan-huis-service, dan ontvangt u een korting op een BELEEF-abonnement van de bibliotheek.

 

VerhaalTijd - voorlezen voor volwassenen
Ontmoeting en verhalen delen, daar draait het om bij VerhaalTijd, onze voorleesactiviteit voor volwassenen. Samen naar een verhaal luisteren geeft plezier. Heeft u zin in een gezellig uurtje, dankunt u in de bibliotheek onder het genot van een kopje koffie luisteren naar een mooi verhaal. Samen met buurtgenoten, alleen of met familie of een mantelzorger, iedereen is van harte welkom. Deelname is vrij.

Iedere 1e vrijdag van de maand | 11.00 – 12.00 uur | Bibliotheek 's-Hertogenbosch, Rosmalen,Vught, Boxtel, Sint-Michielgestel en Berlicum

 

De Geheugenbibliotheek in DePetrus (Vught)
Heeft u geheugenproblemen of heeft u in uw omgeving te maken met dementie?
In de Geheugenbibliotheek in Vught vind je mooie verhalen om samen herinneringen op te halen of meer te weten te komen over de ziekte. Lees meer...

 geheugenbieb