Bieb aan huis

Cover Bieb aan huis folder 2016 2x3

BiEB aan huis

Leest u graag maar kunt u niet meer zelfstandig naar de bibliotheek gaan? Voor thuiswonende ouderen voor wie de afstand naar de bibliotheek te groot wordt en voor bewoners van zorginstellingen heeft de bibliotheek een speciale service: de Bieb aan huis.

Boeken en/of andere materialen worden door een vrijwilliger bij u thuis gebracht en ook weer opgehaald. U geeft zelf aan wat u graag wilt lezen.
De keus is groot: u kunt literaire romans, familieromans, detectives & thrillers lenen, ook in grote druk of als gesproken boek. En er zijn kijk- en hobbyboeken, ingebonden tijdschriften te leen.

Om gebruik te maken van deze service wordt u lid van Bibliotheek 's-Hertogenbosch en betaalt u het tarief van BELEEF. Aan Bieb aan huis zijn geen extra kosten verbonden.

Contact
Wilt u meer weten, aanmelden, een folder thuis ontvangen of kent u iemand in uw omgeving die hiervan gebruik wil maken?
Neem dan contact op met: mw. C. Boogaard, tel. 6802900 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vivent Voordeelpas
Heeft u een Vivent Voordeelpas en wilt u gebruik willen maken van de Bieb-aan-huis-service, dan ontvangt u een korting op uw abonnement van de bibliotheek.

Voor meer informatie over de Vivent Voordeelpas of aanmelden kunt u bellen met Vivent: 088 - 163 70 00 of kijk op de website van Vivent

 bieb aan huis foto folder 2