Bibliotheek Rosmalen

Rosmalen IMG 0104 4 600

Bibliotheek Rosmalen heeft in 2009 met gepaste trots haar nieuwe onderkomen in PERRON-3 geopend. De kleurrijke vestiging in het Sociaal Cultureel Centrum telt twee verdiepingen en de collectie omvat onder meer een actueel en ruim assortiment romans, non-fictie en dvd’s. De BiEB heet iedereen welkom in het fraaie pand aan de Hoff van Hollantlaan 1.

Openingstijden en adres

Ontmoetingsplek
De BiEB is een echte ontmoetingsplek met riante lees- en werktafels en stijlvolle zithoekjes. De collectie spitst zich toe op literatuur en non-fictie, maar ook filmliefhebbers komen ruimschoots aan hun trekken met een breed aanbod dvd’s.

De indeling van de JeugdBiEB is gebaseerd op acht verschillende thema’s. Naast een grote collectie lees- en prentenboeken vinden kinderen hier alle informatie over o.a. natuur, techniek, maatschappij en reizen.

Spannende leeshoekjes, heerlijke loungebanken en gezellige kletstafels zorgen daarnaast voor urenlang verblijfsplezier. Voor jong en oud organiseert de doorlopend activiteiten als lezingen, workshop en voorstellingen.

rosmalen romans 3 450

 rosmalen klant 450

Rosmalen EDanen IMG 9458 3 450

rosmalen jeugd 2 450