Online cursussen van de Bieb

cursussen van de bibliotheek 2

Volg een gratis cursus van de Bieb

Als lid van de Bibliotheek kan je elk jaar gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Daarnaast krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau.

Je volgt de cursus van je keuze in je eigen tijd en tempo. Je hebt alleen internet nodig. Na het aanmelden kom je in je persoonlijke cursusomgeving waar je cursus voor je klaarstaat.

Er zijn cursussen op het gebied van:

  • Vrije tijd
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Computer en nieuwe media
  • Gezondheid en opvoeding
  • Talen

Hoe werkt het?

Met een geldig bibliotheeklidmaatschap kun je twee cursussen per jaar kiezen uit het cursusaanbod van de Bibliotheek. Als bonus krijg je iedere maand een korte cursus cadeau. De cursussen bestaan uit een mix van tekst en veel videomateriaal. Alle cursussen hebben het kwaliteitskeurmerk van Cedeo. Om een cursus te volgen, heb je alleen verbinding met het internet nodig.

Kies een cursus uit het cursusoverzicht. Je komt dan bij meer uitleg over inhoud, niveau en studieduur. Is dit de cursus die je zoekt? Klik daar op 'Selecteer cursus', daarmee maak je je keuze definitief. Een eenmaal gekozen cursus kun je niet ruilen of retourneren.

Je logt vervolgens in. Is dit je eerste cursus? Dan meld je je ook eenmalig aan via het aanmeldformulier. Na het aanmelden kom je in jouw persoonlijke cursusomgeving waar de cursus voor je klaarstaat. Hier vind je ook de cursus van de maand.

De cursussen zijn te vinden op bibliotheek.nl