Digitale basisvaardigheden

 Ontwikkel uw digitale vaardigheden

Een reis boeken, online shoppen of belastingaangifte invullen? Internet wordt steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Niet iedereen heeft er al evenveel ervaring mee. De Bibliotheek helpt u op weg.

In januari start de Bieb met cursussen voor iedereen die niet veel gebruik maakt van de computer of internet en daar tegenaan loopt als je het internet op wilt of zaken wilt regelen met digiD.
Met Digisterker leert u hoe u een digiD kunt gebruiken en digitale aanvragen bij de gemeente doet. Bent u nog niet zo vertrouwd met de computer en internet? Bij Klik & Tik leert u hoe u met de computer en internet kunt werken. In het voorjaar komen er spreekuren in de Bieb voor Hulp bij belastingaangifte.

Samen met de gemeente ’s-Hertogenbosch, SeniorWeb Rosmalen en Humanitas Computerhuis helpen we zo mensen om hun digitale vaardigheden verder te ontwikkelen en zelfredzamer te worden.

Digitale basisvaardigheden

Klik & Tik - basis en internet

klik en tik 290

Oefenen met mailen, word en google, en aan de slag met internet,  Wilt u graag meer met de computer doen, maar weet u niet goed hoe het werkt? Dan is er nu Klik & Tik..basis en Klik & Tik .. het internet op.  Over Klik & Tik

Digisterker

Digisterker foto 290

De overheid gaat digitaal, u ook? Leer hoe u digiD kunt gebruiken het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, werk zoeken of het doorgeven van uw verhuizing en meer.  Lees meer over Digisterker