Aanwinsten non-fictie

Huisregels internetgebruik

huisregels internet

Internet biedt een open poort naar de wereld. Een wereld zonder duidelijke grenzen. Daarom hanteert de BiEB enkele huisregels. Het is niet toegestaan om:

  • Internet te gebruiken voor illegale doeleinden
  • Sites te bezoeken met gewelddadige, seksueel getinte en/of anderszins aanstootgevende inhoud in tekst en/of beeld

Wij maken uit voorzorg gebruik van een filter dat sites met ongewenste content blokkeert. Daarnaast bepalen onze medewerkers wanneer de huisregels worden overtreden. Bij overtreding kan de toegang tot de BiEB worden ontzegd.

Internet in de BiEB

werkplekken 395x100

In Bibliotheek ’s-Hertogenbosch kunt u gebruik maken van internet. BiEBleden kunnen onbeperkt (en gratis) gebruikmaken van internet. Je logt in door jouw pasnummer en wachtwoord in te vullen op het beginscherm. 

Geen lid van de BiEB? Ook dan kan je bij ons gebruik maken van internet. Vraag bij de Klantenservice naar de voorwaarden. 

In de hele bibliotheek is wifi gratis beschikbaar ook in het horecadeel op het BiEBplein. 

Uw mening telt!

uw mening telt

Bibliotheek 's-Hertogenbosch wil graag inzicht krijgen in wensen en behoeften van haar leden en bezoekers. Graag nodigen we u uit om mee te doen aan dit onderzoek. 
Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 a 10 minuten.

Kom naar de Literaire Manifestatie

16mrt litman flyer 290

Ontmoet Griet Op de Beeck, Thomas Verbogt en Özcan Akyol bij de Literaire Manifestatie! Jaarlijks vieren we de Boekenweek met een groots opgezet boekenfeest dat je niet wilt missen. Programma | Koop een kaartje

Twitter